Mobil garázs > 'Ponyvagarázs'

Információk ‘Ponyvagarázs’ témakörben:

Autótakaró ponyva megoldások

Az autótakaró ponyvák ideális és teljes mértékben mobilis megoldást nyújtanak autója védelmére. Minden autó takaró ponyva véd a külső környezeti hatások ellen (impregnált) valamint egyszerűen felhelyezhető és elfér akár a csomagtartóban is kényelmesen!

autotakaro ponyva Autótakaró ponyva megoldások

Az autótakaró ponyvát egyszerűen csak felhelyezzük az autóra és az alján összehúzzuk az erre a célra kialakított rendszerrel. Így gyakorlatilag el tudjuk rejteni autónkat a kíváncsi szemek elől mindössze pár perc alatt. A ponyva levétele induláskor is csak pár percig tart így egy valóban kényelmes, mobil autó takaró ponyvával tudjuk biztosítani autónkat mind az eső / napsütés / kiváncsi szemek ellen!

Az autó takaró ponyva értéke méretfüggő:

  • 4,1 m-ig hosszú autókra : 18.000,-Ft
  • 4,5 m-ig hosszú autókra : 20.000,-Ft
  • 4,9 m-ig hosszú autókra : 25.000,-Ft
  • WagonR, Ignis autókra : 20.000,-Ft

Az előzetes megrendeléshez lépjen velünk kapcsolatba itt: (Ez nem jár semmilyen kötelezettséggel. A kitöltés után felkeressük Önt és pontosítjuk a részleteket.)

Autó takaró ponyva előrendelés:
  1. (szükséges)
  2. (érvényes email szükséges)
 

cforms contact form by delicious:days

Használt eladó Ponyvagarázs

Cégünk folyamatosan keresi és kínálja a használt, eladó ponyvagarázsokat. Abban az esetben, ha Ön szeretne használt eladó Ponyvagarázst vásárolni, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot. Ezen az oldalon mindig az aktuális készletünket fogja találni.

Jelenleg nincs használt eladó Ponyvagarázsunk.

Olvasson tovabb...