Autótakaró ponyva megoldások

2009 06 10

Az autótakaró ponyvák ideális és teljes mértékben mobilis megoldást nyújtanak autója védelmére. Minden autó takaró ponyva véd a külső környezeti hatások ellen (impregnált) valamint egyszerűen felhelyezhető és elfér akár a csomagtartóban is kényelmesen!

autotakaro ponyva Autótakaró ponyva megoldások

Az autótakaró ponyvát egyszerűen csak felhelyezzük az autóra és az alján összehúzzuk az erre a célra kialakított rendszerrel. Így gyakorlatilag el tudjuk rejteni autónkat a kíváncsi szemek elől mindössze pár perc alatt. A ponyva levétele induláskor is csak pár percig tart így egy valóban kényelmes, mobil autó takaró ponyvával tudjuk biztosítani autónkat mind az eső / napsütés / kiváncsi szemek ellen!

Az autó takaró ponyva értéke méretfüggő:

  • 4,1 m-ig hosszú autókra : 18.000,-Ft
  • 4,5 m-ig hosszú autókra : 20.000,-Ft
  • 4,9 m-ig hosszú autókra : 25.000,-Ft
  • WagonR, Ignis autókra : 20.000,-Ft

Az előzetes megrendeléshez lépjen velünk kapcsolatba itt: (Ez nem jár semmilyen kötelezettséggel. A kitöltés után felkeressük Önt és pontosítjuk a részleteket.)

Autó takaró ponyva előrendelés:
  1. (szükséges)
  2. (érvényes email szükséges)
 

cforms contact form by delicious:days

Készgarázs vagy kész garázs?

2009 01 21

Ha készgarázs vagy kész garázs megoldásokat keres, akkor ezen az oldalon egészen biztosan megtalálja. Mik is lehetnek készgarázsok?

Alapvetően 3 készgarázs típust ismernek a legtöbben:

  • Mobilgarázs
  • Ponyvagarázs
  • Sátorgarázs

Olvasson tovabb...

Használt Sátorgarázs eladó

2009 01 20

Cégünk folyamatosan keresi és kínálja a használt eladó sátorgarázsokat. Abban az esetben, ha Ön szeretne használt eladó Sátorgarázst vásárolni, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot. Ezen az oldalon mindig az aktuális készletünket fogja találni.

Jelenleg nincs használt Sátorgarázsunk eladó.

Olvasson tovabb...

Használt eladó Ponyvagarázs

2009 01 20

Cégünk folyamatosan keresi és kínálja a használt, eladó ponyvagarázsokat. Abban az esetben, ha Ön szeretne használt eladó Ponyvagarázst vásárolni, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot. Ezen az oldalon mindig az aktuális készletünket fogja találni.

Jelenleg nincs használt eladó Ponyvagarázsunk.

Olvasson tovabb...

Használt mobil garázs eladó

2009 01 20

Cégünk folyamatosan keresi és kínálja a használt, eladó mobil garázsokat. Abban az esetben, ha Ön szeretne használt mobil garázst eladni vagy vásárolni, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot. Ezen az oldalon mindig az aktuális készletünket fogja találni.

Jelenleg nincs használt mobil garázs eladó.

Olvasson tovabb...